Nissan GT-R reconfirma recordul la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.10.2008
Nissan raspunde celor printr-un film oficial prin care isi confirma recordul pe Nurburgring.

Dupa scandalul iscat de Porsche privind recordul obtinut de Nissan GT-R la Nurburgring, oficialii Nissan au lansat un video care reconfirma acest record. Oficialii Porsche au considerat ca Nissan a folosit o masina modificata sau echipata cu pneuri speciale pentru aplicatii racing.

Nissan a emis un comunicat in care a spus ca performantele lui GT-R au fost obtinute cu pneuri standard si ca acestea pot fi obtinute doar daca masina este intretinuta corespunzator.

Acestia nu au insultat direct oficialii Porsche, ci au declarat ca sunt flatati ca alti producatori auto au achizitionat modelul lor si le-au recomandat acestora sa isi trimita pilotii de teste la cursuri de calificare profesionala. Intriga a fost lansata in urma obtinerii unui tur record al circuitului Nurburgring de catre Nissan GT-R, si anume de 7:29.

Oficialii Porsche au decis investigarea acestei situatii deoarece GT-R este mai greu decat modelele sale si are un pret mai mic. 

Via | ZerCustoms  

 

Comentarii (5)

  • GT R rulls
    Ii prea tare mashinutza......
    super tare...
    0 0
  • ce nemtii se oftica ca iau bataie la ei acasa... iarasi. parca au luat-o in freza si de la ZR1. da asa le place lor sa o ia in freza de cand se stiu....incepand cu rusii!!!!!!!!!!!
    0 0
  • sutzeanu
    super masini
    nissan GT-R impreuna cu mitsubishi evo X mi se par cele mai bune modele, atat ca design, performanta si pret, din ultimii 4-5 ani.
    cu siguranta daca as avea bani indeajuns as cumpara unul din cele doua, de aceea mi se pare si normal cum ca cei de la porsche ( si nu numai) au inceput sa ii atace subtil, deoarece ei nu au fost in stare sa isi revolutioneze modelele precum asiaticii.
    0 0
  • mai-mai
    Daaaaaa , germanilor le place bataita la fundulet ! DE la francezi , rusi , etc. Placere vinovata ....S-ar putea numi masochism.......
    0 0
  • Probabil nemtii au pus la volan un chilot nu un pilot.
    Chiar nu inteleg nemtii astia ca lumea nu se invarte in jurul lor si ca japonezii au cele mai tari masini.
    Chiar nu inteleg ca nu ai nevoie de un motor de 10000 cmc ca sa scoti cai putere dintr-un motor.
    Mai au multe de invatat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru