Nissan GT-R, stoc epuizat in Europa pana in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.05.2008
Desi nu a fost inca lansat efectiv in Europa, Nissan GT-R a fost deja comandat de 1500 de clienti in doar o luna.

Lansarea cu fast din Japonia a noului Nissan GT-R nu i-a lasat fara reactie pe clientii europeni, care s-au pus pe comenzi inca inainte ca modelul sa ajunga efectiv pe Batranul Continent.

Astfel, inainte ca modelul sa fie vazut pe vreo strada europeana, s-a ajuns ca stocul de GT-R programat pentru Europa sa fie deja epuizat pana in vara lui 2009, totalul comenzilor ajungand la 1500. Piata cu cele mai multe comenzi este Marea Britanie, unde nu mai putin de 950 de clienti si-au exprimat in doar o luna dorinta dorinta de a conduce un GT-R si au platit un avans pentru achizitionarea modelului nipon.

Pe de alta parte, Nissan preia modelul constructorilor germani si italieni de supercaruri in ceea ce priveste protocolul de inmanare a cheilor. Astfel, inainte de a deveni efectiv proprietarii noilor lor masini, clientii vor trece, gratuit, printr-o serie de cursuri de pilotaj in urma carora vor avea ocazia sa cunoasca limitele masinii pe care tocmai si-o cumpara.

via | Worldcarfans  

Taguri: GT-R, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru