Nissan Kicks Concept - un SUV poziţionat sub Juke, creat pentru Brazilia

de Bogdan Mirică
Marti, 28.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a dezvăluit noul concept Kicks, programat să fie expus cu ocazia Salonului Auto de la Sao Paolo, Brazilia. Modelul este un SUV poziţionat sub actualul Juke.

După ce a gustat succesul cu Nisan Juke, constructorul japonez îşi propune să inventeze un nou segment. Este vorba tot despre o clasă dedicată vehiculelor 4x4, poziţionată, deşi pare greu de crezut, sub actualul Juke.

Promisiunea vine chiar la începutul acestei luni şi se numeşte Kicks Concept. Din păcate, este vorba despre un viitor model dedicat exclusiv pieţei din Brazilia, unul dintre motivele pentru care este expus la Salonul de la Sao Paolo. Doar dacă lucrurile merg bine acolo, iar primirea este una satisfăcătoare, modelul ar putea ajunge şi pe alte pieţe mondiale, ca o alternativă mai abordabilă a actualului Juke.

Cu o lungime de 4300 mm, o lăţime de 1800 mm şi o înălţime de 1600 mm, noul Nissan Kicks are şi un ampatament de 2620 de mm. Liniile sale au fost trasate de birourile Nissan din America de Nord şi de Sud pentru a se plia pe cererile publicului din această zonă a globului.

Urmareste Automarket
Noutăţile estetice includ deja cunoscuta grilă a radiatorului sub forma literei V, un set de jante supradimensionate, de 19 inch, ascunse sub pasaje ale roţilor generoase, o gardă la sol ceva mai înaltă şi suporturi montate pe acoperiş.
Detalii despre motorizări nu au fost publicate, însă ele sunt aşteptate în prima zi a salonului sud-american.

Comentarii (1)

  • Daca Nissan Kicks Concept este mai lung,mai lat,mai inalt,si are ampatament mai mare decat Juke,cum este pozitionat sub Juke?...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru