Nissan Leaf Nismo și-a anunțat debutul international: vânzările electricei sportive vor începe în Japonia pe 31 iulie

de Paul Cosma
Joi, 19.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunțat că modelul său electric Leaf va primi în premieră o versiune sportivă Nismo. Vânzările lui Leaf Nismo vor începe întâi în Japonia, din data de 31 iulie.

A doua generație Nissan Leaf va primi un tratament special din partea diviziei de performanță a constructorului nipon.

Japonezii au anunțat lansarea lui Leaf Nismo, o versiune sportivă a celui mai bine vândut model electric de pe piață. Nissan Leaf Nismo își va face debutul international pe data de 31 iulie, odată cu începerea vânzărilor din Japonia.

Constructorul promite că noul Leaf Nismo va avea o accelerație îmbunătățită, performanțe mai bune ale suspensiilor și o direcție mai precisă. Vehiculul va avea o bară frontală mult mai agresivă, jante de 18 inch cu un design nou încălțate cu pneuri de performanță, precum și un difuzor spate restilizat.  Totodată, divizia Nismo a pregătit și o serie de elemente vopsite în roșu, aceeași nuanță fiind folosită și la nivelul habitaclului.

Deocamdată, constructorul nu a menționat nimic despre vânzările lui Leaf Nismo pe piața europeană. Obiectivul japonezilor este ca Nissan Leaf să ajungă la vânzări globale de un milion de unități pe an, până în 2022. 

Via Nissan

Comentarii (1)

  • someone
    nissmo va fi versiunea de 200 cai cu baterie necunoscuta? sau va fi varianta de baza accesorizata de nissmo...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru