Nissan Micra facelift debutează la vară, însă nu adoptă schimbările modelului din Thailanda

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat săptămâna trecut un facelift al actualului Micra pentru publicul din Thailanda. Şi modelul european va fi revizuit în această vară, însă modificările nu le vor copia pe cel ale modelului deja expus.

În urmă cu câteva zile, Automarket vă prezenta primele imagini cu faceliftul operat de Nissan pe actualul Micra, recunoscut şi după numele March pe piaţa asiatică. Revizuirile au fost prezentate pe versiunea dedicată pieţei din Thailanda, cu menţiunea că ele vor fi aplicate mai apoi modelului de segment B pe toate celelalte pieţe ale lumii.

Se pare că Nissan nu ţine aşa mult la ideea de globalizare şi anunţă că versiunea europeană a actualului model de clasă mică va dispune de alte modificări estetice, diferite de cele ale versiunii din Thailanda. Surse din interiorul Nissan declară că necesarul de exemplare Micra destinat pieţei din Europa este asigurat de fabrica Nissan din India. Aşa se face că faceliftul european va fi similar celui de pe piaţa din India, dar diferit de cel din Thailanda.

Vă reamintim că imaginile versiunii asiatice trădau un aspect frontal care a primit blocuri optice noi, mai alungite, o nouă grilă pentru radiator, un spoiler redesenat şi proiectoare de ceaţă cu contur cromat.

În partea posterioară, designerii au înlocuit spoilerul, au echipat blocurile optice cu lumini LED, în vreme ce profilul a primit jante cu design nou.

Urmareste Automarket
La interior, modificările nu erau numeroase. Cu toate acestea, consola centrală avea un design nou, ca şi gurile de ventilaţie şi diferitele butoane ale instalaţiei de climatizare.

Nissan nu a oferit detalii despre o listă cu eventuale modificări mecanice sau motoare noi, însă din surse oficiale putem să ne aşteptăm la un facelift european chiar în această vară. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru