Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Nissan prezintă un teaser al noului concept ce va fi dezvăluit săptămâna viitoare

Publicat Luni, 07.09.2015
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0
Nissan prezintă un teaser al noului concept ce va fi dezvăluit săptămâna viitoare - Poza 1
Nissan a publicat o imagine teaser cu un nou concept de SUV ce va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt. Deși constructorul japonez nu a confirmat oficial, este posibil ca acest concept să anunțe o nouă generație a modelului Nissan Juke.

Nissan a publicat o imagine teaser cu un concept misterios ce va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt. Conceptul prezintă un nou crossover, compania japoneză declarând că va continua să inoveze în segmenetul automobilelor de tip crossover după ce și-a adăugat în gamă modele de succes ca Juke, Qashqai sau X-Trail. Deși nu a confirmat oficial, acest crossover pare să anunțe o nouă generație a modelului Juke.

Imaginea publicată nu dezvăluie prea mult, fiind o viziune stilizată a părții frontale. Se disting lumini de zi LED în forma unui bumerang și o grilă impozantă.

Actualul model Nissan Juke a trecut printr-un facelift recent, dar compania a anunțat deja că are de gând să introducă o generație nouă în anul viitor. Designul va fi păstrat, dar interiorul va fi mult mai rafinat, declara un oficial Nissan în presa de specialitată din Marea Britanie în primăvara acestui an.

Via worldcarfans


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru