Nissan Pulsar a ajuns la primul său client: fotbalistul Andres Iniesta

de Bogdan Mirică
Joi, 11.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fotbalistul Andres Iniesta, unul din starurile echipei FC Barcelona, a devenit primul proprietar al noului Nissan Pulsar.

Nissan trăieşte una dintre cele mai importante toamne din ultimii ani. Constructorul japonez revine oficial în segmentul compact, după o absenţă de câţiva ani buni. Revenirea se numeşte Pulsar şi promite să fie unul dintre cele mai tehnologizate exponate din segment.

Nissan Pulsar: japonezii au de acum un rival pentru Golf, Focus şi Astra

Primul exemplar a fost deja produs la uzina Nissan din Barcelona şi a intrat în posesia primului său client. Şi nu este vorba despre un client oarecare, ci despre fotbalistul Andres Iniesta, vedeta echipei FC Barcelona şi ambasador UEFA Champions League.

Urmareste Automarket
Pentru a-şi ridica maşina, Iniesta a mers la fabrica Nissan, unde a făcut cunoştinţă cu muncitorii.
Ceremonia de înmânare a cheilor a dat practic startul livrărilor noului model, care va ajunge la clienţii săi europeni în această toamnă.

„A fost o experienţă fantastică să pot face un tur al uzinei din Barcelona şi să cunosc oamenii care construiesc unul dintre cele mai avansate automobile ale momentului. Fabrica este unul dintre angajatorii cei mai mari din zonă, motiv pentru care mă simt onorat să primesc un Nissan Pulsar construit în Barcelona”, a declarat Iniesta.

Comentarii (5)

  • Reclama curata. In plus, n-are deja masina "ca cado'", de la Audi?
    7 7
  • Iulian
    @lorinczi
    Din cate stiu eu,Nissan va deveni (daca nu cumva e deja) sponsorul UEFA Champions League,iar faza cu Iniesta ca prim client ar avea legatura cu asta...si cu multe altele pentru ca am tot vazut fotbalisti din Europa prin diverse campanii ce au legatura cu Nissan
    3 1
  • "promite să fie unul dintre cele mai tehnologizate exponate din segment"
    M-a facut curios ! De abia astept sa vad japoneza cum arata la drum.
    9 4
  • Nu cumva este un pic frate cu Loganul?
    6 7
  • Serios?! cum ti-ai dat tu seama? doar pt ca sunt in acelasi grup? hmm, trebuie sa fii un geniu :)) nu, acum serios vorbind... compari mere cu pere. Gandeste putin inainte...Nissan e o marca de volum cu tehnologii si costuri de productie mai scumpe chiar si decat Renault , iar aici discutam de o compacta -Pulsar, pe cand Dacia e o marca de buget si fabrica sub-compacte (Logan/ Sandero). Deci cu totul alte clasa, alt segment de piata (buget), alta filosofie, etc. Un Pulsar e in jur de 20.000 euro in Vest, unul si mai echipat ajunge la 25.000, deci ar trebui sa-ti dai seama cat de aberata e comparatia cu Logan-ul.
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru