Nissan Qashqai e Masina Anului in Portugalia

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.01.2008
Crossoverul Nissan a reusit sa isi adjudece Masina Anului in Portugalia, in fata lui Ford Mondeo si Renault Laguna,

Esential

3 titluri \"Masina Anului\" in Portugalia are Nissan pana acum: 1985, 1991 si 2007.

Nissan Qashqai a castigat premiul Masina Anului in Portugalia. Modelul japonez a devansat in clasamentul final aparitii cunoscute pe pata auto, cum sunt Ford Mondeo sau noul Renault Laguna.

Nissan nu s-a oprit insa aici, reusind sa castige categoria "Cea mai buna masina off-road” prin noua generatie a modelului X-Trail. Este a treia oara cand un model din gama Nissan primeste titlul de Masina Anului in Portugalia, Nissan Micra (1985) si Nissan Primera (1991) adjudecandu-si aceasta distinctie anterior.

“Nissan QASHQAI a avut atuurile unui invingator inca de la lansarea sa pe piata iar acest premiu certifica aprecierea nationala si internationala de care se bucura” a declarat Diogo Jardim, Brand Director Nissan Portugalia.

Comentarii (3)

  • Flavius
    kaskai
    Daca a castigat in fata Lagunei,Autojurnalisti lusitani sunteti varza.
    0 0
  • RE
    TE-AI DAT CU QASHQAI ?SE PARE CA ESTI CAM PROFI.........
    0 0
  • ce ziceam.......
    Euro NCAP a anuntat in 23.05.2007 rezultatele testului de siguranta facut pentru Nissan Qashqai. In istoria de 10 ani a Euro NCAP, Nissan Qashqai este cel mai bine punctat model. Si mai e si frumos rau.........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru