Nissan s-a retras de la majoritatea saloanelor auto din 2009

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.02.2009
Cu exceptia a patru saloane auto, Nissan nu se va mai prezenta la nici un eveniment de acest gen in anul 2009.

Dupa ce a lipsit de la Salonul Auto de la Detroit in luna ianuarie a acestui an, Nissan se retrage de la aproape toate evenimentele auto din anul fiscal 2009. Nissan va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva, New York, Shanghai si Tokyo. Astfel, Nissan va fi prezent la saloanele auto importante de pe pietele principale, dar va lipsi de la Frankfurt, Melbourne, Atlanta, Calgary si Denver.

Compania japoneza va obtine atentia media necesara in urma prezentei la cele patru saloane, fara a cheltui sume importante de bani pe transportul si expunerea modelelor la mai multe saloane auto de pe acelasi continent. Din pacate pentru pasionatii de automobile si nu numai, Nissan nu este singurul producator care s-a retras de la un salon auto in decursul acestui an. Constructori precum Ferrari, Land Rover, Mitsubishi, Porsche si Suzuki s-au retras de la cel putin un salon auto international in decursul acestui an.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru