Nissan va fi primul constructor auto care oferă iTunes Radio pe maşinile sale

de Bogdan Mirică
Marti, 24.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunţat că a obţinut un contract de utilizare exclusivă a serviciului iTunes radio până la sfârşitul acestui an. El va debuta pe mai multe modele ale constructorului japonez.

Toţi cei care au trecut la noua versiune de soft iOS 7, lansată de Apple săptămâna trecută pentru utilizatorii săi de telefoane mobile, au putut face cunoştinţă şi cu primul radio online al producătorului american. Itunes Radio, cum a fost el botezat, atrage deja interesul constructorilor auto.

Nissan este primul brand care îşi asociază numele cu cel al aplicaţiei Apple, reuşind să obţină chiar şi un contract de exclusivitate până la sfârşitul acestui an. Mai exact, Nissan va fi unicul constructor auto care va avea acces la platforma iTunes Radio şi o va putea instala pe maşinile sale. Cel mai probabil, japonezii vor fi urmaţi în 2014 şi de alţi producători din domeniu.

Urmareste Automarket
Jon Brancheau, vice-preşedintele diviziei de marketing America deNord, a declarat: „Vedem iTunes Radio ca pe o parte integrantă a campaniei noastre de lansări şi a momentelor importante din istoria brandului.
Încercăm să exploatăm la maxim expunerea noilor modele Nissan prin integrarea acestei noi tehnologii.”

iTunes Radio va debuta mai întâi pe modelele Nissan comercializate dincolo de Ocean, primii candidaţi urmând a fi viitorul SUV Nissan Rogue, electricul Leaf şi noua generaţie Note.

via carscoop

Comentarii (6)

  • AHA, deci ati auzit BINE , PRIMUL,, PRIMUL CONSTRUCTOR, nu Mercedes, nu BMW, nu Audi, si niki VW .....sa fie f clar pt unii........obsedati de germane de pe aici.
    29 18
  • Si cum zice romanu "Who cares?".
    18 20
  • manuel
    Dar depinde pe care modele o sa apara, si cum la noi in tara majoritatea isi permite dor masini SH de peste 10 ani, deci peste vreo 15 ani vor beneficia si romanii de aceasta tehnologie, Da vor fi si cateva persoane care isi vor permite sa isi cumpere o masina noua, dar nu vor fi multi.
    0 7
  • Toti iFose-istii vor fugi in America sa isi cumpere Nissan...
    5 10
  • anti-prostie
    @Kalko

    i care! ...si vreo 5-6 milioane de alti cumparatori anual !
    15 0
  • Nissan mizeaza pe conectivitate si bine face... asta-i viitorul !
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru