Nissan va prezenta nouă modele noi la Tokyo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.12.2010
Nissan va prezenta o serie de concepte la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se află o versiune mai agresivă a lui Leaf şi un Juke echipat cu un pachet de accesorii.

Oficialii Nissan au anunţat că vor prezenta nouă modele noi la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se află un concept bazat pe Leaf, alături de o versiune accesorizată a lui Juke. Celelalte şapte modele sunt fie destinate pieţei din Japonia, fie sunt concepte care prefigurează viitoare modele cu şanse slabe de a ajuns pe piaţa din Europa. Vorbim de monovolume precum Elgrand Rider Premium Concept, Serena Rider şi Bolero. În timp ce Bolero este versiunea japoneză a lui Micra, cele două concepte enunţate mai sus sunt bazate pe modele oferite pe piaţa din SUA.

Conceptul Leaf Aero Style reprezintă un kit de caroserie futurist pentru modelul electric de la Nissan. În timp ce unii au considerat că Leaf are deja un aspect futurist, designerii Nissan au decis să echipeze modelul electric de clasă compactă cu un set de jante de aliaj speciale, un set de praguri laterale, o nouă bară de protecţie faţă, o bară spate modificată şi un spoiler discret amplasat pe uşa hayon-ului.

Pentru cei care considerau Leaf ca fiind un model plictisitor, acum avem un aspect futurist şi agresiv pentru primul Nissan electric oferit la vânzare.

Kit-ul Nissan pentru Juke va fi disponibil şi în Europa, cel mai probabil în partea a doua a anului 2011. Pachetul respectiv include un set de proiectoare noi, un norament diferit pentru bara de protecţie faţă, un set de benzi cromate pentru pragurile laterale şi un set de jante din aliaj.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Bravo Nissan!
    Da, japonezii sunt innebuniti dupa monovolume cubice gen Rider sau Elgrand, masini care la noi ar fi primite cu expresii ofensatoare, la ei sunt cool. Versiunea agresiva pt Leaf cred insa ca ar prinde bine in Europa.
    Chiar si asa, mie imi plac japonezii... sunt altfel!

    ps: sper ca se va concretiza ceva :)
    9 2
  • monovolumele cubice au o explicatie concreta: lipsa spatiului in orase.

    Ceea ce e de laudat este faptul ca reusesc sa faca un cub sa arate ca o masina :D

    Conceptul Leaf Aero Style arata f.....g good!
    3 1
  • adevarat gelu! proprietatile sunt la mare pret in Japonia.... problema se observa nu neaparat intr-un oras mare cum e Tokyo, ci in orase mai putin frecventate de turisti cu stradute inguste si cladiri din era feudala... e clar ca intr-o societate in care spatiul e bine rationalizat, oamenii stiu sa aprecieze calitatile unei masini mici sau unui monovolum in fata oricarui SUV gargantuelic
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru