Nissan vine la Detroit cu un concept nou, un hatchback şi un parfum

de Sebastian Toma
Miercuri, 09.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat prima schiţă a standului său de la Salonul Auto de la Detroit, în care va prezenta conceptul care prefigurează noul Murano, un hatchback nou şi un parfum.

Nissan a prezentat prima schiţă a standului său de la Salonul Auto de la Detroit. Constructorul nipon va aduce succesorul lui Nissan Murano, care va fi expus într-o versiune concept, alături de un hatchback nou. Designerul şef al proiectului Murano promite că noul model va fi surprinzător în ceea ce priveşte design-ul. Versiunea de serie a acestui model va debuta pe piaţă în 2014, iar prezentarea sa va avea loc la finele anului curent. Pe lângă cele două exponate, Nissan promite să parfumeze standul său cu o nouă esenţă, numită ”the vert oriental”.

Parfumul "the vert oriental" încearcă să captureze esenţa frunzelor de ceai verde în timpul recoltei de primăvară din China. În cazul unei reacţii favorabile, Nissan speră ca noul parfum să devină un element definitoriu al mărcii, existând posibilitatea ca noul parfum să fie folosit în showroom-uri.

A treia noutate de la Nissan vine sub forma unui hatchback subcompact. Noile creaţii Nissan vor fi expuse într-un stand deosebit, împărţit pe mai multe secţiuni, în stilul unui amfiteatru. O secţiune a acestui stand va avea şi un "perete al inovaţiilor", care foloseşte tehnologia Xbox Kinect.

Via Worldcarfans

Comentarii (1)

  • ATESSA
    Un perete al inovatiilor ! Super ! Nissan chiar are ce sa expuna!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru