Nissan vrea să creeze ”mirosul viitorului” în cinstea clienţilor lui Leaf

de Sebastian Toma
Marti, 17.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a angajat unul dintre cei mai talentaţi parfumieri din lume pentru a realiza "mirosul viitorului", care să simuleze momentul în care ar circula doar automobilele cu zero emisii poluante.

Nissan vrea să exemplifice viitorul pe care-l vizionează în strategia sa de dezvoltare a vehicululelor electrice printr-un parfum. Japonezii l-au angajat pe Dr. George Dodd, un parfumier de renume mondial, să-şi folosească nasul iscusit pentru a dezvolta un miros care să reprezinte un viitor al maşinilor cu zero emisii. Pe lângă această idee, mireasma creată de omul de ştiinţă va trebui să-i aducă celui care o simte o stare de bine, spune brief-ul trimis de Nissan în braţele doctorului în arome.

George Dodd s-a inspirat din plimbările lungi pe munţii din Scoţia, unde s-a bucurat de mirosul ierbii proaspăt tăiate, uleiul de mirt, mirosul de portocali şi de alte asemenea arome. Mirosul pe care Dodd a încercat să-l creeze vrea să le aducă celor care-l experimentează un sentiment familiar, care să le aducă sentimente nostalgice. Odată creat, mirosul va fi impregnat pe o serie limitată de odorizante auto, care vor fi înmânate fanilor vehiculelor electrice, drept cadou de Crăciun din partea Nissan pentru a le mulţumi că se gândesc la un viitor cu zero emisii.

POVESTEA ODORIZANTULUI AUTO NISSAN

Via Nissan

Comentarii (3)

  • Dacia Plant
    Si culmea... acest produs se va vinde in toate statile de alimentare cu benzina/motorina care ofera combustibili foarte poluanti... !
    Oricum imi place initiativa lor.
    In 20 ani dupa ce o sa fie masini electrice o sa scoata un bradulet cu miros de TEDEI (TDI) care sa ne reaminteasca de cat de fain era in trecut cand tu conduceai masina nu ea pe tine.
    6 3
  • @ Dacia Plant
    "mirosul va fi impregnat pe o serie limitată de odorizante auto, care vor fi înmânate fanilor vehiculelor electrice"
    Sunt materiale promotionale, care vor fi oferite, nu comercializate. pff
    1 0
  • Marian
    Sunt racit...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru