Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție programată în China

de Paul Cosma
Miercuri, 10.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul Infiniti al celor de la Nissan va lansa primul model electric în cel mult 3 ani, iar producția va avea loc în China. Viitorul model va fi un sedan de performanță bazat pe conceptul Qs Inspiration.

Salonul Auto de la Shanghai va începe în mai puțin de o săptămână și va găzdui o mulțime de concepte și modele noi, printre care și prototipul Qs Inspiration de la Infiniti.

Conceptul japonezilor prefigurează primul model electric de la Infiniti, care ar urma să fie lansat în cel mult 3 ani și produs în China, după cum se arată într-o declarație oficială Nissan și citată de Reuters.

“China are cel mai mare potențial pentru mașini electrice la nivel globa, în special în segmentul premium,” potrivit lui Christian Meunier, președintele Infiniti.

America de Nord și China sunt două dintre piețele pe care niponii vor să le "atace" într-un mod mai agresiv în perioada următoare. Japonezii vor lansa atât SUV-uri, cât și modele electrice. Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașinile electrice și hibride.

Via Reuters

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru