Noi detalii despre viitoarea generație Peugeot 308: elemente de design preluate de 508 și 208 și interior îmbunătățit

de Daniel Popescu, Foto: Peugeot
Marti, 12.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Peugeot 308 va avea elemente de design exterior preluate de la 508 și 208, iar interiorul va beneficia de numeroase îmbunătățiri, potrivit unor informații neoficiale.

Noua generație 308 este așteptată pe piață la sfârșitul anului 2021 sau cel târziu în prima parte a anului 2022, însă presa internațională oferă regulat informații noi despre noutățile pregătite de producătorul francez.

Astfel, publicația franceză Caradisiac susține că noul 308 va avea o grilă de dimensiuni mai mari și modificări de design la părțile laterale ale caroseriei, cu o serie de elemente vizuale care vor fi preluate de la 508 și 208.

În plus, sursa citată afirmă că sistemul i-Cockpit va fi îmbunătățit, iar interfața sistemului multimedia va fi mai rapidă, în timp ce numărul sistemelor de asistenta activă va fi în creștere.

Detaliile despre planurile producătorului din Hexagon pentru motorizări au apărut încă de la sfârșitul anului trecut, după ce oficialii Peugeot au confirmat că noul 308 va beneficia și de o versiune plug-in hybrid.

La începutul lunii mai, presa din Marea Britanie a relatat însă că Peugeot intenționează să lanseze și o versiune de performanță care va beneficia de asemenea de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Acesta ar urma să aibă două motoare electrice care generează peste 300 de cai putere.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • Au de unde alege pentru elemente de design. 508 a fost printre finaliste la masina anului 2019, 307-le, al carui continuator este 308, a fost masina anului in 2001, 3008 a fost masina anului in 2017. Au resurse.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru