Noi detalii despre viitoarele Audi RS4 si RS5

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 29.07.2008
Versiunile de performanta Audi RS4 si Audi RS5 vor fi echipate de propulsorul V8 FSI de 4.2 litri si 450 CP.

Esential

450 cai putere va dezvolta motorul V8 4.2 litri FSI.

Un oficial Audi a declarat acum cateva saptamani ca Audi pregateste noile S4 si RS4. Mai mult, oficialul german sustinea ca noile versiuni de performanta ale producatorului din Ingolstadt vor fi echipate cu propulsorul V6 de 3.0 litri.

Se pare ca motorul luat in discutie la acea data nu va echipa decat versiunea S4, urmand ca RS4 si RS5 sa fie motorizate cu unitatea FSI V8 de 4.2 litri. Conform ultimelor informatii aparute, Audi testeaza deja viitoarele modele RS4 si RS5, atat in Germania cat si in SUA.

Surse apropiate situatiei au confirmat ca Audi testeaza RS4 si RS5, echipate cu motorul V8 de 4.2 litri. Estimarile initiale anunta o putere de circa 450 de cai pentru motorul V8 4.2 litri FSI, pregatit pentru Audi RS4 si Audi RS5.

Via | Autoblog 

Taguri: A4, A5, Audi, RS4, RS5, S4, S5

Comentarii (5)

  • mai-mai
    Ce kkturi de masini mai facsi astia......
    Cind toata lumea se straduieste sa le faca mai mici si mai economice , hop si ei cu 4200 capacitate ....Comunistii astia de germani !!!
    0 0
  • george
    AICI NU E GREENPEACE
    @ Alex

    Comentariile de genul asta nu-si au locul pe site-ul Automarket ci mai degraba la Greenpeace...si asta numai dupa ce s-au igienizat un pic pentru ca oamenii aia au si ei niste standarde de curatenie chiar daca lucreaza in fiecare zi cu laturi si chimicale periculoase...

    Pana una` alta, este vorba aici de niste masini pe care nu si le permite orice bivol...asta pe de-o parte...pe de alta parte, vezi ca sunt prin lumea asta si altii care au motoare din astea "bine-crescute", printre ei fiind si japonezii...sa inteleg ca si japonezii sunt comunisti? Interesanta ipoteza...demna de "Copiii spun lucruri traznite"...ca sa nu mai vorbesc de americani unde 4000 cmc are motorul "average". Dodge-ul Viper are 8300 cmc...

    Da zdrastvuiet!
    0 0
  • Ce voma de masina
    Sal vad eu pesta unde punea el porcu shi vreo 2 3 damijene cu vin cand vine ca omu de la tzara. Ma roaga pa mine -Vecine ajutama ca eo am Auudi cas bou ia tu porcu ca mata ai LOGAN si are loc nu ca proasta mea de mashina de nemti. Deci cum zicea shi nishte vecini damei to LOGANU e baza . Fortza Dinamo si fortza LOGAN
    0 0
  • @Nelu
    ....ce tzarani si astia cu Audi-ul lor....:))))
    0 0
  • mars la lucru
    Taranu prost si idiot intotdeauna va compara Dacia-Renault cu Vw-Audi Mercedes etc, etc asta din simplu fapt ca au crescu in dacie si pana nu mor astia nu ai ce sa le faci.Orice prost daciot daca vede 4200 motoru gata brusc se face ecologist ca el are motor de 1500 si e foarte multumit.Sfatul meu este sa nu ii mai bagati in seama ca acesti retardati sunt facuti sa enerveze omu si ar trebui ca adimiu de la automarket sa stearga posturile sau chiar sa baneze accesul de la acele IP catre acest site.

    P.S

    Acum ma pregatesc sa plec in concediu cat mai departe de tara anu trecut am fost in grecia si am auzit o discutie intre 2 redusi mintali (erau redusi rau tare)unu cu Logan unu cu Megane care iti povesteau unu la altu experiente cu audi a4 Mercedes C paraca si un septar(BMW) ziceau ca ce rost are sa dai 60000 euro cand poti da 10000 si "fuge de rupe" se aprobau unu pe altu si ce masini extraordinare sunt renault.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru