Noi informaţii despre maşina Apple: rezervor de 16, 64 sau 128 de litri şi cameră care recunoaşte zâmbetele pietonilor

de Mircea Meșter
Miercuri, 01.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Apple anunţă implementarea unor tehnologii utile de ultimă oră pe prima maşină a mărcii şi posibilitatea de a cumpăra modelul în trei versiuni complet diferite de rezervor. În rest, maşinile vor fi identice, dar vor putea fi personalizate cu o husă specială atunci când se află în parcare.

NOTĂ: Acest articol reprezintă o păcăleală de 1 aprilie. Orice asemănare cu realitate este pur întâmplătoare.

Informaţiile legate de viitoarea maşină pe care o pregăteşte compania Apple încep să se clarifice după ce reprezentanţii americanilor au anunţat astăzi că viitorul model va fi disponibil în trei variante diferite: cu rezervoare de 16, 32 sau 128 de litri. În rest, noul model va fi identic la exterior indiferent de versiunea aleasă, singura opţiune pe care o vor avea viitorii clienţi urmând să fie o husă suplimentară care va avea un preţ de aproximativ 5000 de euro.

"Va fi un produs revoluţionar, o adevărată operă de artă pe roţi. Industria în care ne vom face debutul începând cu anul 2025 este una în continuă schimbare, astfel că vom oferi ceea ce oferim şi în zona telefoanelor: un produs cu mult înaintea timpului său care le va da posibilitatea clienţilor de a descoperi ceea ce au nevoie încă dinainte ca aceştia să se prindă că au nevoie de aceste lucruri.

Rezervorul în trei variante este un exemplu excelent. Pentru că nimeni nu-i la fel. Unii clienţi îşi doresc o maşină de oraş, alţii una dedicată concediului. Şi autonomia va varia în funcţie de versiunea aleasă", declară surse din cadrul Apple pentru publicaţia americană TTT (Technology Today&Tomorrow).

Esential 5000 de euro va costa husa dedicată maşinii Apple. Aceasta se va potrivi perfect pe formele noului model.
Deşi nu există nicio informaţie legată de designul viitorului model Apple, care este încă sub stricta supraveghere a departamentului de creaţie din cadrul companiei americane, aflăm din presa de peste Ocean că modelul Apple va beneficia de cele mai noi tehnologii de siguranţă, implicit de o cameră frontală care va monitoriza în fiecare moment traficul, va trimite informaţii către computerul central al maşinii şi, pe lângă asta, va face automat fotografii trecătorilor atunci când aceştia zâmbesc.
"Este o noutate absolută în industria auto şi suntem mândri că am realizat-o. Vom acoperi astfel încă o nevoie stringentă a şoferilor, care astfel vor putea să îşi vadă de drum fără a fi nevoiţi să scoată telefonul şi să fotografieze trecătorii fără nicio logică", spun oficialii Apple.

Comentarii (2)

  • Suleyman Cunoscatorul
    Inca astept drive testul de 1 apr. :))
    6 0
  • a fost deja, la 6 dimineata!. Am stat cu scaunelul de la ora 4. N-a meritat efortul...eu astept sa vad cum va fi prezentat in review-uri!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru