Noi recorduri pentru Skoda: 939.100 de mașini livrate în primele 9 luni și vânzări de 12 miliarde de euro

de Paul Cosma
Miercuri, 31.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a livrat 939.100 de mașini către clienți în primele nouă luni din acest an, în creștere cu 7.8% față de aceeași perioadă din 2017 și stabilind un nou record istoric. Compania a avut vânzări de 12.6 miliarde de euro, la sfârșitul lunii septembrie 2018, un alt record pentru constructorul din Cehia.

După cea mai bună primă jumătate de an din istoria companiei, Skoda își continuă parcursul excelent din 2018.

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat datele cu privire la livrările înregistrate în primele nouă luni și veniturile din vânzările aferente.

De la începutul anului și până la sfârșitul lunii septembrie, Skoda a livrat 939.100 de mașini către clienții săi. Creșterea a fost de 7.8% în comparație cu perioada similară din 2017 și, totodată, a marcat un nou record istoric pentru companie.

Pe lângă acesta, Skoda a înregistrat un alt record în materie de vânzări, veniturile ridicându-se la un total de 12.6 miliarde de euro. Profitul operațional a atins nivelul de 1.1 miliarde de euro, fiind în ușoară scădere pe fondul cheltuielilor cu noile modele și al investițiilor în electromobilitate.

Via Skoda

Comentarii (2)

  • o p e l
    intre timp, opel e pe locul 1 la vanzari in europa, pe luna septembrie.
    7 0
  • hazard
    si Ford opreste temporar productia...
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru