Noiembrie-record pentru Rombat: cele mai multe baterii produse și vândute în istoria companiei

de Mircea Meşter
Miercuri, 16.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sărbătoare la Rombat în luna noiembrie 2015 după ce rezultatele de vânzări și de producție scot în evidență câteva recorduri all-time în istoria de trei decenii jumătate a companiei. (P)

Compania bistrițeană Rombat a avut o lună noiembrie excelentă în care a sărbătorit trei performanțe majore pentru cel mai mare producător de baterii auto din România. 

Primul punct de reper este unul care ține de producție. După ce în 2013 inaugura cu fast o nouă unitate de producție la Bistrița, Rombat anunță la doi ani distanță faptul că de pe linia de producție a noii fabrici a ieșit bateria cu numărul un milion. 

Mai mult decat atât, luna noiembrie a acestui an a însemnat pentru Rombat două recorduri absolute în istoria de 35 de ani a companiei: unul de producție și unul de vânzări. În ceea ce privește recordul de producție, în luna noiembrie 2015 Rombat a produs un număr total de 288.654 de baterii. Cel de-al doilea record a fost înregistrat la nivelul vânzărilor. Astfel, în luna noiembrie 2015, a fost vândut un număr total de 272.821 de baterii Rombat.

Comentarii (3)

  • Felicitarii!!!
    13 0
  • cineva
    Bravo! Cat mai multe luni de-astea va urez.
    8 0
  • eu tot moll(facute pe bune in germania) as lua.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru