Noile accesorii Mercedes, lansate in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Mercedes-Benz a lansat in Romania colectia Lifestyle Selection 2009, gama sa exclusivista de accesorii.

Esential

31 euro este pretul fara TVA al unui breloc Mercedes.

Mercedes aduce in Romania, in aceasta toamna, propria gama de accesorii si produse distincte, create special pentru clientii sai in gama Lifestzle Selection.

Designul specific acestui brand este completat de cele mai noi nuante folosite in lumea modei: gri, argintiu, antracit si albastru inchis - pentru un aspect modern si indraznet. Aceste nuante au fost alese in urma unui studiu efectuat de catre designerii Mercedes-Benz, bazat pe tendintele de la Paris.

Gama de produse pentru barbati si femei se extinde de la genti din piele si accesorii personale rafinate pana la clasicul trench. Portofelul Mercedes exclusivist este confectionat din piele fina, iar partea exterioara surprinde prin ornamentul cu stea 3D Mercedes-Benz si prin imbinarile metalice. Acesta are doua buzunare suplimentare, doua compartimente cu fermoar si opt suporturi pentru carti de credit.

Orele de pe cadranul Ceasului Mercedes sunt reprezentate prin cristale Swarovski, oferind un efect subtil de strălucire. Esarfa cu dubla fata este realizata din casmir si vascoza cu scopul de a proteja impotriva vantului si a frigului: fata si spatele au culori diferite, gri si albastru, se armonizează cu celelalte articole Lifestyle.

Produsele din imagini sunt disponibile la centrele autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz. Preturile nu includ TVA: geanta din piele – 263.64 euro; portofel – 87.35 euro; curea din piele – 69.71 euro, breloc – 31.09 euro; ceas – 108.40 euro; trench – 141.63 euro, esarfa cu dubla fata – 75.72 euro; manusi din piele femei – 80.08 euro; vesta – 71.17 euro; puloverul tip cardigan – 80.08 euro; manusi din piele barbati – 80.08 euro; cravata – 44.45 euro; cutie pentru cravata – 20.06 euro; set pix si stilou – 41.18 euro.

Via | Mercedes

Comentarii (3)

  • Bogdan
    Accesorii
    Is faine. Mie imi plac.
    0 0
  • n-am fost scapat...
    tre' sa fii scapat rau in cap ca sa cumperi unele produse la preturile respective... sau sa invarti banii cu furca acasa.
    0 0
  • Andrey
    Ai nevoie de ceva bani....
    Daca esti fan Mercedes si daca dispui si de ceva bani preturile nu sunt deloc exagerate. Mercedes reprezinta luxul.... asa ca.... hai sa cumparam :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru