Noile generații Porsche Boxster și Cayman vor avea versiuni electrice până în 2022: sunt luate în calcul versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid

de Paul Cosma
Marti, 23.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Boxster și Porsche Cayman vor avea versiuni 100% electrice până în 2022, odată cu lansarea noilor generații pentru ambele modele. De asemenea, Porsche ia în calcul și dezvoltarea unor versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid.

Porsche va prezenta în 2019 supercarul electric Taycan, care va fi oferit în mai multe versiuni de putere, însă acesta marchează doar începutul unei game de modele electrice.

CEO-ul Oliver Blume a dezvăluit că Porsche lucrează la noile generații Boxster și Cayman, ambele modele urmând să primească versiuni 100% electrice până în 2022. Totodată, constructorul evaluează și oportunitatea lansării unor versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid pentru cele două modele.

“Avem deja prototipuri ale unui 718 electric, iar unul hibrid este momentan în dezvoltare. Încă nu este stabilit dacă viitoarele Boxster și Cayman vor avea versiuni hybrid plug-in sau alte variante de electrificare, a declarat șeful Porsche.

Așa cum se va întâmpla și în cazul lui Macan, Boxster și Cayman vor fi oferite atât cu versiuni electrificate, cât și cu motoarele tradiționale, pentru “cel puțin 2-3 ani” de la momentul lansării noilor generații.

După cei 2-3 ani, Porsche va decide dacă va merge către standardul Euro 7 sau se va concentra 100% pe electrificare.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru