Notați în calendar: noua generație Ford Fiesta va fi prezentată în 29 noiembrie

de Mircea Meşter
Joi, 17.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Fiesta ajunge la finalul lunii noiembrie la a șaptea generație. Modelul-simbol al celor de la Ford va fi anunțat la Koln și va apărea în showroom-uri în primăvara anului 2017.

După ce a lipsit de la cel mai mare eveniment auto european al finalului de an, Salonul Auto de la Paris, acolo unde nu a avut stand pentru că "planurile de lansări europene nu au coincis cu programarea Salonului Auto", Ford trece la planul B și va prezenta într-un eveniment privat un model care probabil că va reprezenta vârful atenției mărcii în cursul anului 2017. Este vorba de noua generație Fiesta, model care va vedea lumina zilei în 29 noiembrie, la Koln, în cadrul unui eveniment la care va participa și Automarket.

Informația a fost confirmată oficial, însă detaliile legate de noul model lipsesc deocamdată. Ceea ce știm este faptul că a șaptea generație a celui mai vândut model european Ford va fi construită pe o variantă îmbunătățită a actualei platforme și că interiorul va reprezenta un pas major înainte față de actuala generație, urmând să semene cu cel prezentat recent pe versiunea americană a lui EcoSport la Salonul Auto de la Los Angeles.

"Noua Fiesta va fi cea mai bună imagine a mărcii Ford.

Distractivă, sportivă pe șosea și cu o personalitate inegalabilă care reflectă spiritul mașinii-simbol care a mulțumit generații de clienți în ultimii 40 de ani", spune Jim Farley, președintele Ford Europa, în foarte scurtul comunicat de presă care însoțește anunțul mărcii.

Evenimentul de prezentare al noii generații Fiesta va avea loc în fața unei audiențe de 2500 de reprezentanți ai constructorului și ai presei din toată Europa.

Comentarii (6)

  • Abea astept sa o vad. Asta nou nu a fost cine stie ce. Poate ca noua generatie va arata bine si va depasi modelul din 2002–2008 care a fost cel mai reusit.
    3 10
  • scorpion, gresesti. ultimul model de fiesta e cel mai vandut in uk, cred ca bate toate celalalte modele/firme.
    6 1
  • Glumind putin, daca generatia asta, care este cea mai bine vanduta din istorie, a doilea model la vanzari in Europa ani la rand, nu e cine stie ce, ma intreb ce cifre ar trebui sa aiba noul model ca sa fie acceptabil pentru unii.
    Sincer chiar sunt curios cu ce vor veni. Va fi greu de egalat succesul actualului model.
    7 0
  • someone
    ca posesor de fiesta, sant si eu f curios cu ce va veni noul model pentru a imbunatati semnificativ actualul produs. ceva ce pe mine ma nemultumeste este cutie doar cu 5 trepte pe ecoboost, si lipsa unui diesel de peste 100 cai, cand concurenta le ofera de foarte de mult timp
    3 0
  • @Seat
    SI tu gresesti. Cel mai bine vandut nu inseamna si cel mai bun sau frumos.....
    3 8
  • @scorpion, stiu, dar in cazul asta chiar bate alternativele.

    @someone, eu sper sa dispara dieselurile la toti. jos cancerul!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru