Noua Alfa 169, pe platforma lui Jaguar XF?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.12.2007
Inevitabila preluare a Jaguar si Land Rover de catre Tata va duce la colaborari interesante cu Grupul Fiat.

Esential

2.05 miliarde de dolari plateste Tata pe Jaguar si Land Rover

Anuntata si asteptata cumparare a Jaguar si Land Rover de catre indienii de la Tata va avea efecte neasteptate pe un plan tert. Dupa ce Tata va cumpara Jaguar si tot ceea ce inseamna marca britanica in lume, colaborarea dintre compania indiana si Grupul Fiat (Ratan Tata, seful producatorului asiatic, se afla in Consiliul de Administratie al Fiat) ar putea duce la o noua colaborare de productie.

De aceasta data, Jaguar si Alfa Romeo sunt in vizor, zvonurile aratand ca viitorul Alfa 169 ar putea prelua tehnologia utilizata de Jaguar la recent-lansatul XF. In conditiile in care 169 va fi construit pe o platforma identica cu cea a lui XF, modelul italian va deveni, dupa cum spune Sergio Marchionne, seful Fiat, la "o Alfa 169 incredibila, cu tractiune pe spate".

Pe langa aceasta colaborare, Alfa Romeo ar putea profita de reteaua extinsa de dealeri Land Rover din Statele Unite in momentul relansarii marcii pe piata de peste Ocean.

Comentarii (8)

  • marius
    GROTESC!!!!
    nici nu ma pot gandi ca o masina Alfa Romeo sa fie construita pe platforma de Jaguar, absolut GROTESC!
    0 0
  • daca va arata ca cea din poza isi va pierde tot farmecul pe care il avea
    0 0
  • momo
    sper sa nu arate ca cea din poza
    0 0
  • desteptilor
    ala e Jaguar din poza.
    0 0
  • johny BOY
    aviz celor care fac comentarii despre LOGAn la orice stire...si la una despre vreme
    oricum, va fi mult peste LOGAN!! Orice bicicleta este mult peste LOGAn. Si tricicleta mea de cand aveam 4 ani este peste LOGAN. CE spun eu, abonamentul lu bunica de la tramvai e mai bun decat LOGAN-ul. In loc de LOGAN, mai bine luati JAGUAR, ALFA, MERC, AUDI...va spun eu, nu se compara LOGAN-ul cu ele!!!!

    Am facut acest comentariu ca sa nu se mai oboseasca cei care il fac de obicei....
    0 0
  • alooo sunteti noobi
    platforma nu are legatura cu designul amatorilor.
    0 0
  • pitonelu
    numai specialisti
    ala care pinge grotesc grotesccc stie macar la ce se foloseste platforma ?! sa mai inveti putin despre masinute ca stai cam prost ex : platforma de la vw o foloseste si seatu si skoda si sunt total diferite . pa
    0 0
  • vandar
    taci bah
    ba el a vrut sa se refere ca pe langa platforma au imprumutat si felul cum arata masina.daca esti asa destept proiecteaa tu o noua alfa romeo.nici mie numi place cum arata e mai marfa un logan hahaha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru