Noua arma Audi de oras: A1 Sportback Concept

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Audi A1 Sportback Concept va fi lansat la Salonul Auto de la Paris. Acesta este urmasul lui A1 Metroproject Quattro.

Audi va dezvalui conceptul A1 Sportback la Salonul Auto de la Paris. Acest prototip merge pe urmele lui A1 Metroproject Quattro Concept, dezvaluit in urma cu un an la Tokyo.

A1 Sportback are o lungime de aproape patru metri, pentru a se diferentia clar de fratele sau mai mare, A3 Sportback. Conceptul A1 Sportback este propulsat  atat de un motor de 1.4 litri TFSI cat si de o unitate hibrida. Motorul de 1.4 litri dezvolta 150 cai putere iar unitatea hibrida dezvolta 27 CP si ajuta A1 sa dezvolte un cuplu suplimentar de 150 Nm.

A1 Sportback are o transmisie S-Tronic cu doua ambreiaje cu ajutorul careia poate atinge 100 km/h in doar 7.9 secunde.

Via | WorldCarFans

 

 

Taguri: , A1, Audi

Comentarii (2)

  • Marius
    Audi A1
    1.Conceptul pare bun. Desi e masina micutza are totusi o anumita prestantza.

    2.Daca ati observat, masinile de acum 20-30 de ani aveau o linie a caroseriei joasa, chiar si garda la sol. Masinile din anii '90 pana in prezent au linii mai inalte ale caroseriei, deci s-a pus accentul pe confort si pe spatiu. Legat de conceptul asta, cred ca in viitorul apropiat cam asta va fi genul de masini cel mai cautat, adica masini de clasa mini, mica, si SUV-uri mici si compacte. Si spun chestia asta din cateva motive simple: pretul carburantilor in permanenta crestere..... preturi mai mari la materiile prime si la otel ....nevoia de masini low cost sau cat mai simple si fiabile......si numarul mare de masini de pe strazi.
    0 0
  • lapusneanu
    Audi
    arata bine, i-mi place
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru