Noua generație Audi A3 va fi prezentată în 3 martie: modelul va primi noutăți majore la interior

de Daniel Popescu, Foto: Audi
Joi, 30.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Audi A3 va fi dezvăluită în 3 martie, iar modelul va primi îmbunătățiri majore la interior, potrivit unor informații neoficiale din presă internațională.

Presa internațională anticipează de mai mult timp că Audi pregătește lansarea unei noi generații pentru modelul de clasa compacta A3.

Publicația Motor1 anunță acum că a aflat prin intermediul unei surse că prezentarea oficială a noului A3 va avea loc în 3 martie. Data corespunde cu prima zi dedicată presei în cadrul Salonului Auto de la Geneva, atunci când cel mai probabil va avea loc conferința de presă a celor de la Audi.

Totuși, în ultimii ani, Grupul Volkswagen ne-a obișnuit cu prezentarea principalelor noutăți de la saloanele auto în cadrul unui eveniment special care are loc cu o seară înainte de prima zi de presă. Astfel, nu este exclus ca primele imagini și informații oficiale despre A3 să apară în seara zilei de 2 martie.

Aceeași sursă menționează că Audi va prezenta în 3 martie doar versiunea hatchback a modelului compact, în timp ce varianta sedan, care atrage în special clienții din China și Statele Unite, va fi dezvăluită ulterior.

În schimb, conform unui anunț anterior, Audi va renunța la versiunea cu 3 uși și la cea cabrio ca urmare a vânzărilor sub așteptări.

Pe baza unor fotografii spion, A3 ar urma să includă numeroase noutăți la interior.

De altfel, presa a relatat anterior că noua generație A3 va prelua la interior o serie de elemente de pe SUV-ul Q3, printre care se numără instrumentarul de bord digital de 10.25 inch sau 12.3 inch și sistemul de infotainment cu ecran de 8.8 inch sau 10.1 inch.

De asemenea, cel mai probabil gama de motorizări va include și versiuni micro-hibrid și plug-in hybrid.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru