Noua generaţie Citroen C4 Picasso ar putea sosi anul viitor

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.07.2011
Monovolumul francez va lăsa loc noii generaţii anului viitor. Viitorul Citroen C4 Picasso este aşteptat la ediţia din 2012 a salonului Auto de la Paris.

Chiar dacă nu s-a bucurat de un succes răsunător la noi în ţară, Citroen C4 Picasso a fost un adevărat best-seller în celelalte ţări europene. Tocmai de aceea constructorul francez intenţionează să aducă pe piaţă, cât mai curând, noua generaţie a modelului de familie.

Împrospătat recent cu un facelift, C4 Picasso va lăsa locul urmaşului său în toamna anului viitor, în cadrul salonului de la Paris, unde este aşteptat în premieră mondială. Derivat din actuala generaţie C4, monovolumul nu va depăşi 4.5 metri lungime, însă va beneficia de un ampatament mărit.

Dimensiunile acestuia se vor oglindi în interior, unde vom regăsi mai mult spaţiu pentru pasageri. Chiar şi aşa, C4 Picasso va păstra o configuraţie cu cinci locuri. Pentru cei care vor dori şapte locuri, Citroen va introduce probabil şi varianta Grand Picasso.

În materie de design, C4 Picasso se va inspira din liniile modelelor DS. În partea posterioară, look-ul va copia aspectul lui DS5, încercând să se individualizeze ca un monovolum sportiv.

Sub capotă se vor afla motorizările diesel şi benzină de 1.6 litri, precum şi HDi-ul de 2.0 litri. Toate vor beneficia de asistenţa unui sistem start-stop.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru