Salonul Auto de la Paris 2018

Noua generație Corolla ar putea primi o versiune GRMN: Toyota nu exclude lansarea unui Hot Hatch compact

Publicat Vineri, 05.10.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 6
Noua generație Corolla ar putea primi o versiune GRMN: Toyota nu exclude lansarea unui Hot Hatch compact - Poza 1
Toyota încearcă să câștige și mai mulți fani cu versiuni de performanță. Conform unor voci apropiate companiei, noua generație Corolla ar putea sta la baza unui viitor Hot Hatch cu sistem hibrid de propulsie.

Toyota a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generație Auris. Câteva luni mai târziu, japonezii au făcut un anunț important: hatchback-ul Auris revine la numele Corolla.

Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Toyota a venit cu o serie de informații noi cu privire la hatchback-ul de clasă compactă. Noul model va fi disponibil în Europa începând cu prima parte a anului viitor, iar conform reprezentanților producătorului nipon, acesta ar putea primi și o versiune de performanță.

"Scopul nostru este unul clar: să oferim clienților o gamă variată de vehicule GR (Gazoo Racing) care să provoace entuziasm", a declarat Johan van Zyl, președintele Toyota Europa.

În Europa, noua generație Corolla va fi disponibilă și cu un sistem hibrid electric+benzină 2.0 de 180 de cai putere, iar voci apropiate comaniei spun că această variantă ar putea sta la baza unui viitor Hot Hatch. 

"Cred că asta încercăm să spunem prin faptul că am lansat pe Corolla sistemul hibrid cu motor de 2.0 litri.

Putem face un hibrid mai interesant. Tehnologia este acolo. Tot ce îți rămâne de făcut este să găsești modul perfect pentru a livra", a completat oficialul Toyota.

Via | Autoexpress


Comentarii (6)

  • someone
    la cat de bine arata versiunea normala a noii corolle, o versiune hothatch ar fi superba.
    7 2
  • hazard
    toyota si hot hatch-ul, ca uleiul si apa.
    3 12
  • someone
    @hazard: inseamna ca ai uitat de originalul ae 86, de ultima corolla ts kompressor.
    7 1
  • eu zic ca nici nu stia...
    12 1
  • hazard
    1986, ce vremuri! M-as mira sa isi aminteasca Toyota ce masini facea odata si sa revina pe piata cu ceva care sa intre in clasa hot hatch. Pana si descultii aia de la Peugeot au mai scos cate un gti din cand in cand. In schimd Toyota ne livreaza hibrizi care descarca imediat si consuma ca sa care baterii si motoare electrice. Ca asa e moda.
    Sperati voi, ca sunteti cunoscatori ;)
    2 9
  • @hazard

    conduc prius...vorbesti tampenii...bateriile hibrizilor nu se epuizeaza...ia o pauza...fierbe un ou
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru