Noua generaţie Honda CR-V se va lansa la toamnă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Vicepreşedintele Honda a anunţat că lansarea noii generaţii a modelului CR-V este programată pentru toamna acestui an. Japonezii îşi pun speranţe mari în noul SUV.

Pentru cei care se întrebau cât timp va mai trece până când Honda va decide să aducă pe piaţa noua generaţie a SUV-ului CR-V, vicepreşedintele japonezilor a făcut lumină. Koichi Kondo a anunţat oficial că urmaşul actualului CR-V îşi va face apariţia în toamna acestui an.

"În toamna lui 2011, publicul va primi o nouă generaţie a modelului CR-V, model pentru care noi avem aşteptări destul de ridicate", a declarat Kondo. Oficialul nipon a refuzat să dea mai multe detalii despre generaţia viitoare, lansarea lui CR-V fiind învăluită într-un mister total.

Honda speră că CR-V îi va aduce un public ceva mai numeros în Statele Unite, piaţa care încă mai absoarbe bine modelele de mari dimensiuni şi implicit SUV-urile. Tocmai pe această evoluţie se bazează Honda atunci când declară că vânzările sale pe piaţa din America de Nord vor creşte cu 10% anul care vine.

Optimismul japonezilor se datorează rezultatelor înregistrate în ultimul trimestru dincolo de Ocean.

Piaţa din SUA a fost singura care a a înregistrat o creştere de 6% pentru constructorul asiatic. 

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Din ce am citit, CR-V este o masina destul de buna insa designul frontal o tragea in jos (respectiva "mustata")
    2 0
  • o schita de anul trecut
    http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2009/06/honda_cr-v_2012.jpg
    2 0
  • schita CR-V
    In schita aduce mai mult a Ssang-Yong
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru