Noua generatie Infiniti FX va debuta la Geneva 2008

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.07.2007
Un oficial Infiniti a anuntat ca viitoarea generatie a modelului FX va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Se pare ca divizia de lux a japonezilor de la Nissan pregateste o noua ofensiva pentru primavara anului viitor. Mark Igo, managerul general Infiniti, a declarat la lansarea modelului G37 ca Salonul Auto de la Geneva va fi martorul unei noi premiere a brand-ului de lux: prezentarea noii generatii a SUV-ului FX.

Igo a refuzat sa ofere detalii despre viitorul design al modelului insa a precizat ca motorul V6 de 3.7 litri VQ-series va echipa noua generatie.

Comentarii (4)

  • :X :X :X :X :X :X :X
    Hm... Mi s-au parut delicioase tot timpul Infiniti-urile! Nush de ce, ca doar nu exceleaza chiar asa de tare, dar pur si simplu mi-au placut, chiar FX si QX m-au incantat foarte mult! Va rog, nu vreau sa fiu contrazis, e doar o parere pur personala am zis!
    0 0
  • poza cu modelu vechi
    acum sunt in state , poate mircea confirma ca asta e vechea generatie , ca o vad pe strada in fiecare zi , oricum vin in tara si tot la autostrazile noastre ma intorc :))
    0 0
  • motor
    din cate stiu sunt doar pe benzina...pacat...
    0 0
  • superbe
    suv-urile infinity mi se par superbe, de vis, arata cel mai bine, sunt suv-urile ideale.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru