Noua generație Jeep Grand Cherokee, în cel mult 5 ani: viitorul SUV va fi construit pe aceeași platformă cu Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo

de Petre Barac
Marti, 05.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Jeep Grand Cherokee va fi lansată în cel mult 5 ani și va fi construită pe aceeași platformă cu modelele Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo, potrivit FCA.

Grupul Fiat-Chrysler a prezentat pe 1 iunie strategia de piață până în 2022 pentru toate brandurile sale. Printre ele se numără și Jeep, care vrea să lanseze patru modele 100% electrice și 10 hibrizi cu încărcare la priză până în 2022, în conformitate cu noua strategiei a companiei.

Planul presupune un pick-up în 2019, la care se adaugă un SUV de oraș și alte două SUV-uri mari în cel mult 4 ani.

În plus, șeful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a dezvăluit și informații punctuale privind modelul Grand Cherokee, ce va primi o nouă generație în cel mult 5 ani. Viitorul model va fi construit pe o platformă comună cu Giulia și Stelvio de la Alfa Romeo, ce va fi modificată pentru a satisface nevoile Jeep.

Totodată, noul Grand Cherokee va beneficia și de o serie de tehnologii noi, printre care sisteme autonome de asistență la frânare, accelerare sau schimbarea benzii de rulare.

Actualul Jeep Grand Cherokee facelift a fost lansat în 2013 și pe piața din România, cu prețuri ce porneau de la 54.000 de euro.

Via Motor1

 

 

Comentarii (4)

  • Pentru mine G.Cherokee este cel mai frumos suv de pe piata,design masculin foarte bine proportionat. Pacat ca noua generatie vine asa tarziu.
    8 1
  • Un baiat
    @bose
    Fugi ma de aici ca arata ca dracu Jeep. Nu mi-au placut niciodata !
    1 11
  • Valius
    Intr-adevar, Grand Cherokee a fost cel mai reusit model Jeep din totdeauna, Mai ales cel actual. Desing masculin, bine inchegat, cu o tenta de eleganta, linii care nu sunt puse aiurea pe masina.
    4 0
  • Ma intreb ,oare voi , cei de mai sus, ati fost intr-un grand SHIT cherokee?Calitate? Motoarele sunt bune, dar restul este sub orice critica! Lampile dde pe spate sunt prinse de caroserie cu clipsuri de plastic. Ar trebui sa verificati toate lufturile (imbinarile) panourilor interioare si al lampilor cu caroseria. Just a bloody piece of turd!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru