Noua generaţie Lexus RX va fi dezvăluită la începutul lui aprilie

de Bogdan Mirică
Vineri, 16.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus se pregăteşte să înlocuiască actuala generaţie a modelului RX în primăvara acestui an. Noul model este aşteptat în cadrul Salonului Auto de la New York.

Salonul Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile în luna aprilie a acestui an, va marca debutul unui model extrem de important pentru Lexus. Divizia premium a celor de la Toyota va lansa o nouă generaţie a crossover-ului RX. Se pare că Lexus îşi doreşte rapid un înlocuitor pentru RX, în condiţiile în care segmentul SUV-urilor este pe o pantă ascendentă.

Maşina va fi dezvoltată tot pe platforma sedanului Toyota Camry, extrem de popular în Statele Unite şi Rusia. Designul va fi însă unul cât se poate de european, aliniat filosofiei actuale, cu o grilă supradimensionată şi cu evacuări duble pentru a evoca spiritul sportiv. Un pachet F-Sport va duce acest caracter mai departe, în vreme ce o verisune de performanţă semnată de aceeaşi divizie F-Sport nu este exclusă.

Gama de motorizări va include şi o versiune hibridă, dar pentru cei mai conservatori Lexus RX va avea ca versiune de bază un motor V6 de 3.5 litri, capabil să dezvolte 270 de cai putere.

El va fi asociat unei transmisii noi, cu opt rapoarte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru