Noua generaţie Mercedes GL se lansează la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.03.2012
Mercedes va lansa la Salonul Auto de la New York, pe lângă faceliftul lui GLK, şi noua generaţie GL. SUV-ul american vine cu aceeaşi platformă instalată pe ML.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul auto de la New York, tot mai multe premiere încep să îşi facă apariţia în presă. După ce ieri a publicat un set de imagini şi informaţii oficiale ale faceliftului operat pe crossover-ul GLK, constructorul din Stuttgart nu se opreşte aici.

Promite publicului şi o altă premieră la New York. Este vorba despre generaţia nouă a modelului GL, fratele mai mare al actualului ML. Noul GL a fost dezvoltat pe platforma nouă a grupului Daimler, platformă regăsită deja pe noul ML. SUV-ul germanilor va continua să ofere şapte locuri, înşirate pe trei rânduri de scaune.

Sub capotă se vor regăsi motoare V8 pe benzină, dar şi dieselurile cu care Mercedes ne-a obişnuit, modificate probabil pentru a obţine un consum mai bun şi ceva mai mulţi cai putere. După debutul său pe pământ american, noul GL va sosi şi în Europa, însă vânzările vor începe abia în a doua jumătate a anului.

via l egm

Comentarii (5)

  • Obiectie
    In titlu apare ML nu GL.
    5 1
  • Obiectie 2
    Facelift la GLK nu CLK.
    0 3
  • phlorin81
    @Automarket
    Corectati va rog titlul: "faceliftul lui CLK"
    Poate GLK..........
    2 2
  • a citi .
    oameni buni cititi titlul nu comentati aiurea; e pacat ca , cometarile sunt facute asa aiurea , ocupa spatiu. In rest masinuta arata bine sa subliniez pe langa faceliftul lui CLK . mie unul imi place.
    3 2
  • phlorin81
    @levi_craiven
    Am citit titlul!!! era un sub-titlu al articolului......... greseala mea de exprimare.... Cert e ca s-a corectat!!!!!!!!!
    Multumim Automarket...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru