Noua generație Nissan Juke, așteptată în vara lui 2019: viitorul model va avea motoare noi și o versiune hibridă

de Paul Cosma
Luni, 10.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va lansa noua generație Juke în vara anului viitor, iar noul model este așteptat să primească noi motorizări, dar și o versiune hibridă cu range-extender.

La aproape un deceniu de la apariția pe piață a lui Nissan Juke, SUV-ul japonez este aproape să primească o nouă generație. Viitorul Juke este așteptat pe piață în 2019, cu un design nou, dar la fel de îndrăzneț.

A doua generație Nissan Juke a fost desenată la studioul Nissan din Londra și va fi prezentată oficial în vara lui 2019, potrivit presei britanice.

Viitorul Juke va fi construit pe noua platformă modulară CMF-B, ce va permite noi motorizări, precum benzină de 1.0 litri, diesel de 1.5 litri, sau benzină turbo de 1.6 litri și circa 190 de cai putere. Este foarte posibil ca noul Juke să beneficieze în premieră și de o versiune hibridă cu range-extender.

Oficialii companiei au spus anterior că viitorul Juke „nu va arăta prea mult ca prima generație”, dar că va rămâne o “mașină foarte cool”.

Cel mai probabil, noul Nissan Juke va fi construit în continuare în Marea Britanie, la fabrica din Sunderland. În ultimii ani, Nissan Juke a reușit constant să atingă vânzări anuale de 100.000 de unități în Europa.

Via AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru