Noua generație Nissan Juke va fi lansată în 2019 cu o schimbare radicală de design: “Nu va arăta prea mult ca modelul actual”

de Paul Cosma
Marti, 28.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va lansa anul viitor a doua generație pentru SUV-ul Juke, urmând ca noua mașină să aibă un design radical schimbat, dar să păstreze aceeași notă de îndrăzneală și nonconformism.

La aproape un deceniu de la apariția pe piață a lui Nissan Juke, SUV-ul japonez este aproape să primească o nouă generație. Viitorul Juke este așteptat pe piață în 2019, cu un design nou, dar la fel de îndrăzneț.

A doua generație Nissan Juke a fost desenată la studioul Nissan din Londra și va fi prezentată oficial în următoarele luni, potrivit publicației Autocar.

“Nu va arăta prea mult ca prima generație. Nu seamănă nici cu conceptul IMx sau cu noul Leaf. Este o mașină foarte cool și are aceeași atitudine în continuare,” a declarat designerul Alfonso Albaisa.

În ultimii ani, Nissan Juke a reușit în repetate rânduri să obțină vânzări anuale de 100.000 de unități în Europa, unul dintre motive fiind designul complet diferit față de concurență, așa cum susțin oficialii companiei.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • ..Adică va fi în continuare ...oribil. :-)
    Opinie subiectivă, normal, din moment ce min. 100.000 cumpărători îl plac în Europa anual.

    Un pic offtopic, Nissan îmi pare-n ultima vreme cel puțin c-o clasă sub celelalte mărci japoneze (inclusiv în statisticile privind fiabilitatea.)
    Și Mitsubishi, ok, doar d-aia cred că s-au *încuscri*t și ei cu Renault.
    15 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru