Noua generație Porsche 911 debutează în noiembrie: tehnologii noi și motoare mai puternice

de Cornel Șocariciu
Marti, 12.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Porsche 911 va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Sportiva constructorului german va avea o platformă îmbunătățită, motoare ceva mai puternice și un interior nou.

Noua generație Posche 911 va fi lansată oficial în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, urmând ca debutul comercial să aibă loc la începutul anului viitor. Pentru început, constructorul german va oferi doar versiunile Carrera și Carrera S, în timp ce variantele Turbo și Turbo S vor fi disponibile începând cu a doua jumătate a anului viitor.

Noua generație Porsche 911 va primi o platformă tehnologică nouă, arhitectură pe care o vom vedea ulterior, într-o versiune modificată, și pe noul Audi R8, dar și pe succesorul lui Lamborghini Huracan. Așa cum era de așteptat, inginerii au pregătit o platformă fabricată din materiale ușoare, astfel încât masa totală a viitoarei generații 911 să rămână în jurul valorii de 1.430 de kilograme (masa actualului 911 Carrera).

Din punct de vedere estetic, viitoarea generație Porsche 911 nu o să ofere modificări majore. Conform primelor informații, nemții vor restiliza spoilerele, vor modifica semnătura luminoasă a blocurilor optice și vor ajusta o serie de elemente aerodinamice.

Dimensiunile vor crește și ele, iar voci apropiate companiei spun că noua generație 911 va avea o lungime mai mare cu circa 20 de mm comparativ cu actuala versiune.

Interiorul viitorului 911 va integra un instrumentar de bord complet digital, dar și noul sistem de infotainment cu eran tactil. Sub capotă, versiunea Carrera va miza pe același motor cu șase cilindri de 3.0 litri, iar puterea oferită ar urma să crească până la 390 CP (370 CP pentru actuala variantă). În același timp, versiunea 911 Turbo S ar urma să ofere 600 de cai putere.

Via | Autocar

Comentarii (2)

  • someone
    platforma viitorului R8 si Huracan? asta inseamna ca 911 trece la motor central?
    0 0
  • platforma va fi modificata... probabil va fi ceva modular care permite totul spate sau centra... dar, nu se zicea ca Audi renunta la R8?
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru