Noua generație Porsche 911 va putea integra un sistem de propulsie hibrid: "Nu am decis încă ce tehnologie vom implementa"

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Porsche 911 va putea beneficia și de o versiune hibridă, însă constructorul german nu a decis încă ce fel de tehnologie va implementa.

După ce a confirmat că noua generație va fi dezvoltată pe o platformă ce suportă un sistem de propulsie hibrid, oficialii Porsche spun că trebuie doar să decidă concret ce tehnologie hibridă vor utiliza.

"Vom prezenta în curând noua generație 911, iar aceasta va fi pregătită pentru electrificare. Ambele tehnologii pe care le avem sunt fezabile. Nu am decis încă tehnologia, nici momentul lansării, dar lucram la asta. Platforma este gata, mașina va fi gata", a explicat Stefan Weckbach, șeful departamentului de baterii din cadrul Porsche.

Una dintre tehnologiile hibride la care se referă Weckbac este cea disponibilă pe Porsche Mission E Cross Turismo, care beneficiază de un sistem care permite obținerea unei autonomii de 400 de kilometri printr-o încărcare de numai 15 minute. Totuși, este posibil ca în cazul lui 911 Porsche să adopte o altă tehnologie, întrucât cea de pe Mission E Cross Turismo are dezavantajul unei baterii mai grele.

De altfel, cei de la Porsche nu au stabilit încă scopul implementării tehnologiei hibride.

"Există o discuție dacă vom folosi electrificarea lui 911 doar pentru putere suplimentară, pentru putere suplimentară și autonomie sau doar pentru autonomie electrică", a adăugat Weckbach.

Via The Motor Report

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru