Noua generație Range Rover Evoque: apare în 2018 și va prelua interiorul lui Velar

de Daniel Popescu
Marti, 28.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A doua generație Range Rover Evoque se va lansa în toamna anului 2018 și va prelua interiorul lui Velar, în timp ce designul exterior și motorizările vor rămâne în mare parte aceleași.

Range Rover Evoque este unul dintre cele mai importante modele din portofoliul Land Rover, ca urmare a vânzărilor de peste 100.000 de unități înregistrate în fiecare an de la lansarea din 2010.

Tocmai de aceea, a doua generație a modelului va aduce modificări mai degrabă subtile, cu câteva excepții notabile. Astfel, designul exterior va rămâne în mare parte același, însă inginerii se gândesc "cum să facă modelul mai modern, mai confortabil, cu un accent mai mare pe lux", potrivit șefului departamentului de design, Gerry McGovern.

În schimb, interiorul va fi împrumutat în mare parte de la noul Velar, inclusiv în ceea ce privește ecranele touch duale în mijlocul consolei centrale, în timp ce opțiunile de conectivitate vor fi de asemenea îmbunătățite.

Noua generație va folosi o versiune îmbunătățită a arhitecturii actuale D8, în timp ce gama de motorizări va include noile propulsoare turbo pe benzină cu 4 cilindri din gama Ingenium care au fost deja introduse în primăvara acestui an și care oferă peste 200 de cai putere. Cutia de viteze va fi una automată cu 9 trepte, iar modelul va fi disponibil atât cu tracțiune față, în cazul versiunilor entry-level, cât și cu tracțiune integrală pentru versiunile de top.

Cel mai probabil, noua generație Land Rover Evoque va fi lansată la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2018.

Anterior, Land Rover a anunțat că fiecare model va avea o versiune hibridă sau electrică începând din 2020.

Presa internațională susține că Evoque va beneficia de o versiune plug-in hybrid bazată pe motorul pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri, însă aparent aceasta nu va fi lansată simultan cu noua generație, ci ulterior.

Via Autocar

Comentarii (1)

  • Ce bucurie pe posesorii de Velar! Dai cu 50% mai mult pe masina si ai acelasi interior cu o masina mai ieftina. Cool...not!
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru