Noua generație Rolls-Royce Phantom debutează pe 27 iulie: primele imagini teaser

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rolls-Royce ne-a anunțat că pe 27 iulie vom cunoaște noua generație Phantom. Modelul va avea o arhitectură din aluminiu și va folosi un sistem de direcție integrală.

La finalul săptămânii trecute, Rolls-Royce a expus modelul Sweptail în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d'Este. Acum, britanicii trec la lucruri și mai serioase și anunță lansarea noii generații Phantom.

Vechiul model a părăsit linia de asamblare la începutul acestui an, dar în britanicii lucrau de ceva vreme la Phantom VIII. Pentru a-și asigura fanii că lucrurile nu au stagnat, oficialii Rolls-Royce au anunțat data de lansare a noului Phantom: 27 iulie.

Și pentru ca lucrurile să fie și mai clare, britanicii au oferit două imagini și un teaser video cu viitoarea generație Phantom. Conform informațiilor de până acum, noul model produs de Rolls-Royce va folosi o platformă din aluminiu, ceea ce se traduce prin reducerea considerabilă a masei totale. De asemenea, oficialii britanici spun că Phantom VIII va beneficia și un sistem de direcție integrală.

În ceea ce privește gama de motorizări, toate vocile indică un V12 biturbo. Totuși, în viitorul apropiat am putea vedea și o variantă plug-in hybrid.

Cu detalii complete vom reveni pe 27 iulie.

Comentarii (2)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    "banuiesc ca o sa fie putin mai mare noul phantom 8 decat precedesorul "banuiesc sigur in ziua cand va fi dezvelit la sfarsitul lunii urmatoare pe 27 iulie 2017 . Si interesant motorul sau nou cel mare V12 Turbo cu o putere ceva mai mare in C.P[CAI PUTERE /BHP] BANUIESC NU` S SIUGR 100%
    2 2
  • Cineva
    Era si timpul. Sper sa nu renunte la ceasurile clasice de bord. Ar fi pacat sa strice traditia.....cu monitoare de S class cum am vazut in poze spion nu ar mai avea nici un farmec bordul.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru