Noua generaţie Volkswagen Passat CC este aşteptată în martie

de Bogdan Mirică
Joi, 22.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen va profita de ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvălui conceptul viitoarei generaţii Passat CC. Modelul trebuie să debuteze pe piaţă în 2017.

Deşi nici nu s-a uscat bine cerneala comunicatelor cu premierele Salonului Auto de la Detroit, ne pregătim deja pentru un nou eveniment de profil, foarte important pentru piaţa din Europa. Este vorba despre Salonul Auto de la Geneva, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii martie.

După ce a introdus conceptul Cross Coupe la Detroit, Volkswagen pregăteşte o nouă surpriză şi pentru salonul elveţian. Publicaţia germană Auto, Motor and Sport susţine că producătorul din Wolfsburg va dezvălui la Geneva conceptul viitorului Volkswagen Passat CC.

Modelul de serie mai are însă ceva de aşteptat, debutul său comercial fiind estimat la începutul lui 2017.

Esential 2017 este anul în care Passat CC va debuta pe piaţă.
Deşi nu există informaţii suficiente despre noua generaţie, presa germană susţine că Passat CC va fi mai lung decât actualul Passat, va avea un design uşor mai agresiv şi un profil care să sugereze linia de coupe cu patru uşi, adică uşor plonjată în partea posterioară.

Cum e şi normal, gama de motorizări va fi împrumutată de la Passat, inclusiv noul diesel bi-turbo de 2.0 litri, capabil să livreze 240 de cai putere şi 500 de Nm.

via automotorundsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru