Noua grilă Lexus va fi introdusă şi pe modelele ES, LS şi LX

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.03.2012
Lexus se pregăteşte să introducă noua sa grilă şi pe celelalte modele din gamă. Vor fi afectate de restilizarea forntală nava amiral LS, SUV-ul LX şi ES.

Lexus intenţionează să aplice noua sa filosofie de design şi pe celelalte modele existente în prezent în gamă. Până acum, grila trapezoidală introdusă de noua generaţie GS a fost adoptată şi de crossover-ul RX, ocazie cu care modelul a afişat un facelift discret la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva.

În următoarea perioadă însă, linia de design specifică Lexus se va regăsi şi pe celelalte modele existente în gamă. Un scurt video de prezentare al noului RX450h trece în revistă şi look-ul celorlalte modele afectate de facelift şi de introducerea noii grile.

În film apar pe rând părţile frontale ale modelelor ES, LS, LX şi CT200h. Aşadar până şi nava amiral a japonezilor va fi afectată de modificarea estetică, deşi s-a scurt puţin timp de la ultimul facelift.

via l egm

Comentarii (2)

  • 0:41 sec....
    volanul mi se pare fff asemanator cu cel al hondei accord.....nu ca m-ar deranja sau chestii de genul.....dar e curios...stiam ca lexus este divizia de lux al toyotei......Oricum sunt mort dupa IS....sicer as lua una si la second hand.....masinilea astea chiar stiu sa reziste.
    3 4
  • Text
    @Luca30 -Itradevar cea mai tare marca de lux este ''lexus''.Bravo japonezilor ca au creat asa marca ,le are pe toate fata de alea nemtesti tehnologie de cea mai inalta clasa ,lux ,comfort si desighn.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru