Noua Mazda 6 vine la Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 19.06.2007
Salonul Auto de la Frankfurt va fi gazda lansarii oficiale a noii generatii a modelului Mazda 6.

Mazda a anuntat oficial faptul ca noua generatie a lui Mazda 6 va fi prezentata in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, la mijlocul lui septembrie.

Din informatiile pe care le avem pana in acest moment stim ca noua Mazda 6 nu va veni cu elemente revolutionare care sa o diferentieze de actuala generatie, insa vom putea vorbi de o urcare in gama, astfel incat modelul japonez se va bate de acum pe aceeasi piata cu Alfa 159.

Noua Mazda 6 va dispune de un V6 Duratec de 3.5 litri si 265 CP, cu cinci cai mai mult decat cea mai performanta versiune actuala a modelului, MPS. In aceste conditii, noua Mazda 6 MPS ar putea veni cu nu mai putin de 350 CP, o valoare enorma la care ar ajunge cu ajutorul unui turbocompresor de ultima generatie.

Dar pana la Frankfurt, cand vom afla informatiile oficiale, toate aceste date sunt doar speculatii. Ramane da vazut daca sunt bazate pe informatii reale sau nu.

Comentarii (1)

  • interesanta poza
    o poza mai sugestiva nu aveti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru