Noul Aston Martin Rapide AMR: V12 de 6.0 litri și 603 cai putere, 0-100 km/h în 4.4 secunde și ediție limitată la 210 unități

de Paul Cosma
Miercuri, 13.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit noul model Rapide AMR, un produs al diviziei sale de performanță. Cu un motor V12 de 6.0 litri ce dezvoltă 603 cai putere și 630 Nm, noul Rapide AMR este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.

Aston Martin Racing, divizia de performanță a constructorului din Gaydon, a lansat o versiune mai rapidă și mai puternică a modelului Rapide S. Este vorba despre noul Aston Martin Rapide AMR, un model în ediție limitată la 210 de exemplare.

Noul Rapide AMR este propulsat de un V12 de 6.0 litri, ce dezvoltă 603 CP și 630 Nm. Viteza maximă anunțată este de 330 km/h, în timp ce repriza 0-100 km/h este realizată în 4.4 secunde.

Sportiva cu 4 uși a păstrat o mare parte din conceptul prezentat anul trecut la Geneva, având 3 versiuni de design, respectiv Standard, Silhouette și Signature. Primele două scheme de design oferă 4 nuanțe exterioare: Mariana Blue, Scintilla Silver, Lightning Silver și Onyx Black, plus AMR Lime în versiunea Signature.

În premieră pentru Aston Martin, noul Rapide AMR beneficiază de jante de 21 inch, echipate cu pneuri de performanță Michelin Super Sport.

Aston Martin Rapide AMR va fi livrat clienților din întreaga lume (excepție fac China și Rusia), începând cu ultimul trimestru din acest an.

Prețul noului model pornește de la circa 230.000 de euro în Germania.

Via Aston Martin

Comentarii (3)

  • carcotasu
    Cat noroc pe mine ca sunt din Romania.
    4 0
  • carcotasu
    @carcotasu da ba, da' n-ai bani
    0 2
  • someone
    deci AM inca ramane o vreme pe aspirate
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru