Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în acest an: un prototip al modelului de performanță a fost testat la Nurburgring

de Petre Barac
Luni, 16.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat în ultimul trimestru din 2018 și va avea o producție limitată la 210 exemplare. Până la momentul lansării, un prototip Rapide AMR a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring.

Aston Martin se pregătește să lanseze un nou model prin divizia sa de performanță AMR. Este vorba despre Rapide AMR, o versiune mai rapidă și mai performantă a modelului Rapide S (foto).

Noul Aston Martin Rapide AMR va fi lansat undeva în ultimul trimestru din acest an, potrivit publicației Autocar. Modelul va avea o producție limitată la 210 exemplare.

Rapide AMR ar urma să fie echipat cu motorul V12 de 5.9 litri de pe Rapide S, dar cu un plus de 50 de cai putere până la un total de 595 CP.

Accelerația de la 0 la 100 km/h va fi făcută în circa 4 secunde, iar viteza maximă este de aproximativ 337 km/h.

Până la lansarea oficială de la sfârșitul anului, Aston Martin a testat pe circuitul de la Nurburgring un prototip al viitorului său model.

 

 Via Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru