Noul Aston Martin Vantage, surprins în teste la Nurburgring înaintea lansării din 21 noiembrie

de Daniel Popescu
Marti, 14.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Aston Martin Vantage a fost surprins în cadrul unor teste sub camuflaj desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va fi lansat în 21 noiembrie și, cel mai probabil, va utiliza un motor turbo de 4.0 litri.

Aston Martin derulează în prezent o amplă campanie de teasing pentru noul Vantage, care va fi dezvăluit în cadrul unui eveniment special programat pentru 21 noiembrie. Până acum am avut parte de 3 teasere, dintre care ultimul a dezvăluit în special data lansării, însă noul model a fost surprins și de camerele de luat vederi.

Bine camuflat pentru a ascunde cele mai importante noutăți de design, Aston Martin Vantage a fost filmat în cadrul unei sesiuni de teste pe circuitul de la Nurburgring.

Din punct de vedere estetic, știm deja că viitorul Aston Martin Vantage va miza pe o serie de elemente de design care au putut fi admirate pe mașina condusă de James Bond în cadrul peliculei Spectre. În același timp, designerii au apelat și la o serie de elemente estetice aplicate pe modelul DB11.

Potrivit unor informații neoficiale, viitorul Aston Martin Vantage va folosi un motor V8 biturbo de 4.0 litri de proveniență AMG. Pe DB11, propulsorul oferă 510 cai putere și 675 Nm, dar pentru Vantage, britanicii vor veni cu o variantă de 460 de cai putere. Conform unor surse apropiate, resursele motorului vor fi puse în valoare de o cutie automată cu 8 rapoarte.

În aceste condiții, viitorul Vantage va putea accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

Via L'Automobile Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru