Noul Audi Q3 a sosit în România

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.06.2011
Importatorul Audi în ţara noastră a prezentat noul Audi Q3 în prezenţa dealerilor mărcii şi a unui public numeros. Preţul de pornire al noului SUV Audi este de 30.300 de euro cu TVA inclus.

În cadrul unui eveniment de prelansare, Audi a prezentat la Bucureşti noul Q3. SUV-ul va fi disponibil pentru vânzare în termen de câteva săptămâni şi reprezintă cel mai mic model din paleta Q a celor de la Audi. Potrivit primelor informaţii, noul Audi Q3 porneşte de la 30.300 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România. Modelul va fi echipat cu motorizări TDI de 2.0 litri, dar şi cu unităţi TFSI de aceeaşi cilindree. Debutul oficial al lui Audi Q3 a avut loc în China, la Salonul Auto de la Shanghai.

La momentul lansării, toate modelele oferite vor fi echipate cu sistemul de tracţiune integrală quattro în standard. Ulterior, cei de la Audi vor oferi şi o versiune entry-level, care va avea tracţiune faţă şi un motor 2.0 TDI de 140 CP, care îl va ajuta să obţină un consum de 5.2 litri la sută în regim mixt, potrivit primelor informaţii. Actuala versiune entry-level este tot un 2.0 TDI de 140 CP, dar aceasta are tracţiune integrală. Există şi o versiune TDI de 177 CP, oferită doar în compania unei transmisii S-Tronic cu şapte trepte şi tracţiune integrală.

Cele două versiuni TFSI ale lui Audi Q3 oferă 170 sau 211 CP. Cel mai puternic model din gama Q3, un 2.0 TFSI de 211 CP, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6.9 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 230 km/h.

Noul Q3 este produs la fabrica din Martorell, Spania, iar primele unităţi vor fi puse la vânzare la nivel european începând cu această lună.

Via | Audi

Comentarii (7)

  • Corect!
    E unul din putinele modele care personal imi plac,un design exterior bine proportionat si unul interior foarte exact,corect si bine finisat.
    Pe aceasta platforma tehnica cred ca e cel mai reusit dintre cele trei.
    Va fi un adversar pe masura lui X1!
    16 2
  • balanel
    si care-i rostul ???
    la asta sau x1 ??? 30k pt un crossover destinat unor mamicutze de oras sau alte pitzipoance LOL
    6 11
  • ****
    Q10 cand apare ??
    10 6
  • @antonny
    Pana la 10 mai trebuie sa apara si 9 !
    3 0
  • manerele usilor sunt copiate dupa bmw x1
    1 7
  • @ady
    forma becurilor nu e copiata dupa nimic?

    Mi se pare destul de frumos, desi SUV-ul nu e genul meu de masina, l-as lua in defavoarea unui X1
    7 0
  • @ady
    are rotile rotunde exact ca cele de pe x1
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru