Noul BMW Seria 7 va oferi spaţii de stocare pentru sticle de 2.5 litri în consola centrală

de Bogdan Mirică
Miercuri, 01.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că viitorul Seria 7 va oferi spaţii de stocare mai generoase la nivelul consolei. Acestea vor putea găzdui sticle de 2.5 litri. Decizia a fost luată după studierea mai multor pieţe din estul Europei, printre care şi România.

NOTĂ: Acest articol reprezintă o păcăleală de 1 aprilie. Orice asemănare cu realitate este pur întâmplătoare.

Pentru a recupera avansul etalonului Mercedes-Benz S-Klasse, BMW se grăbeşte să lanseze noua generaţie a limuzinei Seria 7. Modelul este programat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an.

Potrivit BMW, noul sedan de lux va fi o adevărată revoluţie în segment, atât din punct de vedere tehnologic, cât şi din punct de vedere versatil. Designerii de interior BMW susţin că au regândit ergonomia modelului, dar şi spaţiile de depozitare.

Echipa de oameni de creaţie a călătorit în mai multe ţări în care BMW Seria 7 este un succes, pentru a culege detaliile despre obiceiurile clienţilor. Scopul este acela de a adapta maşina la nevoile extrem de diverse ale acestora.

Mulţi au susţinut că preferă să folosească sticle de 2.5 litri în maşină pentru că pot eficientiza astfel mai bine bugetul destinat alimentării cu carburant.

Joachim Stock
automotive interior designer în cadrul BMW Group
Printre ţările analizate s-a numărat şi România, unde accentul a căzut pe spaţiile de depozitare de la nivelul consolei centrale.
Acestea erau folosite de obicei pentru stocarea unor pahare, însă dimensiunea acestora diferă de la o ţară la alta, de la un continent la altul.

După ce au analizat opiniile mai multor clienţi din România, designerii de interior BMW au decis să mărească suporturile din consola centrală pentru a putea permite stocarea unor sticle de până la 2.5 litri. Pe lista de opţionale se află şi posibilitatea de a alege spaţii chiar mai mari, pentru sticle de până la 3 litri.

”Clienţii noştri din România s-au plâns de spaţiile mici. Unele mult mai mari ar fi potrivite nevoilor lor cotidiene. Mulţi au susţinut că preferă să folosească sticle de 2.5 litri în maşină pentru că pot eficientiza astfel mai bine bugetul destinat alimentării cu carburant. În plus, paharele sunt mici şi se pot vărsa uşor. Măsura nu este considerată una de austeritate, ci de chibzuinţă. Prin urmare şi noi a trebuit să ne adaptăm oferta la cerere”, a declarat Joachim Stock, automotive interior designer în cadrul BMW Group.

Comentarii (7)

  • 1 aprilie
    5 3
  • @rusia...
    spatiul va fi mult mai mare...cat sa incapa o damigeana...
    15 1
  • someone
    varianta cu spatiu pt seminte de bostan aveti? :D
    12 1
  • Si spatii speciale de scuipat coaja "samburilor de rasarita" :)
    9 0
  • Cetateanul turmentat
    + o carte de gramatica si codul bunelor maniere + un cd cu muzica lui bach
    4 0
  • neagigi
    Doar un tampit cumpara flacon de 2,5l cand are BMW seria 7
    2 5
  • eu am auzit ca vor oferi optional un suport special de la oglinda pana pe bord pentru agatat mataniile, cruciulitele si iconitele ce insotesc orice bmw SH care se respecta

    just for Romania!
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru