Noul BMW X2, dezvăluit într-o serie de imagini patent: SUV-ul pierde unele artificii estetice

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW X2 apare într-o serie de imagini de la oficiul de patente din Japonia, care scoate în evidență un design asemănător cu cel al conceptului prezentat în septembrie, din care lipsesc însă unele artificii estetice.

În toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, BMW a dezvăluit conceptul X2, o proiecție asupra celui mai mic SUV din gama constructorului bavarez, așteptat să debuteze în viitorul apropiat.

Până să vedem primele imagini de tip teaser sau oficiale, avem acces la primele schițe depuse de BMW pentru a înregistra modelul X2. Ele au fost dezvăluite de biroul de înregistrări patente din Japonia și trădează aspectul viitorului crossover BMW.

Considerat fratele mai sportiv al lui X1, noul BMW X2 apare acum în două imagini care evidențiază designul partii frontale și spatele.

Așa cum era de așteptat designul conceptului de la Paris a fost cumințit, iar liniile nu mai sunt acum atât de agresive. Au dispărut oglinzile laterale cu camere video, spoilerul față nu mai are aceleași prize de aer generoase, au fost adăugate mânere pentru portiere, iar evacuarea este acum mai cuminte.

Blocurile optice au devenit ceva mai mari și mai puțin ascuțite.

Forma stopurilor reprezintă o altă diferența față de concept, însă în rest designul părții din spate este apropiat de cel al conceptului.

Din punct de vedere tehnic, este de așteptat ca noul BMW X2 să împrumute gama de motorizări de pe X1, cu motoare pe benzină de 1.5 litri (136 CP) și 2.0 litri (192 și 231 CP), la care se adaugă unitățile diesel de 1.5 litri (116 CP), 2.0 litri (150, 190 CP și 231 CP).

Nu este clar când va fi prezentat oficial, însă nu este exclus să-l vedem la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Via The Drive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru