Noul Fiat Croma, in Romania de la 17.719 euro

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Croma revine in oferta Fiat cu un nou aspect si motoare noi. Pretul modelului pleaca de la 17.719 euro cu TVA.

Esential

150 CP dezvolta motorizarea din varianta de top a lui Fiat Croma.

Noul Fiat Croma se prezinta ca fiind cel mai spatios automobil din segmentul D la ora actuala. Acesta este disponibil cu trei variante de motorizare, doua fiind diesel MultiJet iar una pe benzina. Versiunea entry-level a modelului dispune de motorizarea de 1.8 litri care dezvolta 140 CP, pretul sau plecand de la 17.719 euro cu TVA, pentru nivelul de echipare "Active" .

A doua motorizare din gama este un 1.9 turbo-diesel cu tehnologia Multijet, care dezvolta 120 cai putere. In varianta de echipare "Active", pretul acestuia pleaca de la 19.861 euro, TVA inclus. Motorizarea de top din gama Croma este un 1.9 turbo-diesel Multijet care dezvolta 150 CP. Acesta este disponibil in varianta de echipare "Dynamic" si are un pret de pornire de 21.408 euro, cu tva.

Preturile mentionate mai sus sunt valabile pana la data de 30 noiembrie 2008, fiecare model primind o reducere promotionala de 1.500 euro cu TVA. Fiat ofera clientilor sai posibilitatea de a mari perioada de garantie pana la cinci ani sau 500.000 km, pentru suma de 476 euro cu TVA.

Principalele dotari standard ale versiunii de echipare "Active" includ: climatizare automata bi-zona, 7 airbag-uri, Radio-CD cu MP3 player si comenzi audio pe volan,ESP, volan si schimbator de viteze in piele, inchidere centralizata, servodirectie electrohidraulica si bancheta spate fractionata 60/40. Modelele cu versiunea de echipare "Dynamic" primesc cruise control, jante de aliaj de 16 inci, roata de rezerva din aliaj si suport ochelari pe partea soferului, pe langa dotarile din versiunea de echipare "Active".

Via | Fiat

Taguri: Croma, Fiat, Multijet

Comentarii (3)

  • masini noi
    ...poblema e ca nimeni nu mai e curios de masini noy
    0 0
  • Bulina
    problema e ca esti tu un snob increzut
    0 0
  • MERGE
    MERGE FOARTE BINE ...SI II FOARTE DRAGUTA ..AM CONDUS-O IN ITALIA CA ACOLO DEJA S-A LANSAT DIN AUGUST SI II CAM LA ACELASI PRET.
    E MAI GREU CAND DAI CU SPATELE DAR II OK..ACUMA CA SI PRET ..II CAM SCUPILITA ..DINCOLO TE DUCI CU MASINA TA ACTUALA SI TI-O EVALUEAZA SI GATA II CA UN AVANS ...AICI II CU PROGRAMUL RABLA ..CU FIGURI...IN FINE NU DAI RATA A DOUA ZI VINE SI LIPESTE PE EA UN STIK ...SI GATA PLATESTI O AI NU PLATESTI 12 ZILE ..TI-A LUAT-O..
    ORICUM ISI MERITA BANII..
    VA SALUT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru