Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

de Paul Cosma
Joi, 05.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.

Noua generație Jeep Wrangler a fost dezvăluită anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles. Unul dintre cele mai capabile modele off-road ale lumii a primit o mulțime de sisteme tehnologice de ultimă oră, precum și un interior nou, iar acum se pregătește să ajungă și pe piața europeană.

Jeep a anunțat că vânzările noului Wrangler în Europa vor începe din luna septembrie. Jeep Wrangler va oferi, inițial, două motorizări pentru Bătrânul Continent. Prima dintre ele este motorul Multi Jet II turbo diesel de 2.2 litri, ce dezvoltă 200 de cai putere și un cuplu de 450 Nm la 2.000 rpm. A doua motorizare este un propulsor turbo pe benzină de 272 CP și 400 Nm la 3.500 rpm. Ambele motoare vor fi oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.

Motorul V6 Pentastar de 3.6 litri nu va fi disponibil în Europa, fiind oferit doar în anumite piețe din Orientul Mijlociu și Africa.

Noul Jeep Wrangler va putea fi comandat în Europa în versiunile de echipare Sport, Sahara sau Rubicon, în configurațiile cu 2 sau 4 uși.

Constructorul speră că noul Wrangler va ajuta la sporirea vânzărilor după ce rezultatul de anul trecut (107.569 de mașini în Europa) a fost mult sub așteptările oficialilor companiei.

Via Jeep

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru