Noul Lexus IS îţi arată locurile de parcare libere din jurul maşinii

de Mircea Meșter
Joi, 30.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a încheiat un parteneriat cu startup-ul britanic Parkopedia, iar noua generaţie IS le oferă europenilor informaţii despre locurile de parcare libere disponibile în oraş.

După ce sistemele de navigaţie oferite de producătorii auto au prins din urmă la capitolul utilitate produsele oferite de companiile specializate în astfel de sisteme, oferind de ceva vreme opţiuni de personalizare a rutei şi puncte de interes din toate domeniile, Lexus anunţă că pachetul navi oferit de noua generaţie IS face un pas în faţă şi oferă un serviciu care nu a mai existat niciodată pe o maşină. Este vorba de localizarea în timp real a locurilor libere disponibile în parcările din jurul maşinii.

Pachetul va fi oferit ca opţiune în cadrul sistemului de navigaţie pe noua generaţie Lexus IS, este disponibil deocamdată exclusiv în Europa şi este oferit în parteneriat cu startup-ul britanic Parkopedia. Acesta se bazează pe informaţii oferite de utilizatorii serviciului şi le va oferi celor care deţin un Lexus IS cu navigaţie şi conexiune 3G posibilitatea de a vedea în orice moment care dintre parcările din jur beneficiază de locuri libere.

În acest moment, serviciile Parkopedia sunt disponibile în 19 ţări europene plus Rusia şi Turcia, iar România se află pe harta oficială doar prin capitala Bucureşti, informaţiile oferite despre parcările disponibile fiind însă foarte sumare şi inexacte.

În cadrul serviciului de localizare a parcărilor libere nu sunt incluse locurile individuale, aşa cum sunt, de exemplu, cele de pe marginea străzilor.

Automarket vă va oferi primul test românesc cu noua generaţie Lexus IS în cursul săptămânii viitoare.

via msn

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru